amin's FotoPage

By: amin ducati

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Monday, 20-Mar-2006 12:56 Email | Share | | Bookmark
PERNIAGAAN KRISTAL

P/S : SCROLL PELAN PELAN


A.

TYPE A RM84
AZUREA Crystals with/without hematite
(4-5pcs) and design in lay
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

B.

TYPE B RM87
AZUREA Crystals with hematite
(6-7pcs) and design in lay
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

C.

TYPE C RM89
AZUREA Crystals with Cubic Zirconia (CZ)
/ Swarovski (4-5pcs) in lay
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

D.

AZUREA Crystals with Cubic Zirconia (CZ)
/ Swarovski (6-7 pcs) in lay
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

E.

TYPE E RM98
AZUREA Crystals with Cubic Zirconia (CZ)
and semi precious stone
(batu permata asli seperti aventurine, amethyst, yellow quartz dll)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

F.

TYPE F RM92
All hematite (magnetic health bangle)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------


Wednesday, 11-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 12 photos...


Saturday, 27-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 6 photos...


Wednesday, 17-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
fotopages lama da x active

ni member kamcing aku zul. konon2 ngn model waja
masa petang kena wat test tuk database e comm
canggih giler wa ckp lu.. pc kat kilang ni. ptt laa.. mmg cnggih
View all 12 photos...
assalamualaikum u all...
ada ke patut diorang suruh aku jadi vokal nasyid tuk annual dinner ni.. langsung x pernah ku wat kejer2 cam tu.. tapi da amanah nak wat cam ner.. terima jer min .. wat yg terbaik.. hehe
petang td aku rasa cam jd org bengong jap. wat apa semua tak kena..
ok ni pic yg hari tu..


BeKUnYa AirMatA KerANa KeraSNya HaTi..
KerAsNyA HaTi KeRana BanYakNya Dosa...
BanYakNya DosA KeraNa PaNJangNya AnGan2...
PaNjaNGnya AnGan2 KerAna CinTAkan DuNia...
CinTakaN DunIa KerAnA TakuTkan MAti.....


Thursday, 14-Apr-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
hari selasa masa kelas data struct.. laju pulak access kat sini

nama dia amin gak. dak kelas aku ada 3 org nama amin
masa ni tunggu lecturer.. lambatnya cik azwan ni
uish.. tu belakang bilik kuliah
View all 23 photos...


masa kelas data struct... semua dak2 ngantuk masa dia ajar. tapi aku x la ngantuk sangat walaupun x tido mlm tu. ada ke patut dia suruh semua berdiri dan jerit kuat2.. hehe.. tp aku rasa berapa org jer yg jerit kuat2 tu pun malu lepas tu.. aku cam biasa la jerit berirama. bukan apa nak bagi semua cergas. tak kesah laa apa org nak kata kata cik azwan. mlm tu jugak kelas data struct kat conference hall.. memang laju internet kat situ. 1 hapa dia ajar aku x paham sbb dok syok access ngn donlod lagu world.. mawi


[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net